Når ting går galt, eller?

Idag morges var hovedoppslaget på Kampanje “Internett er kommet for å bli” : Aker Solutions lanserer nytt nettsted!

Temmelig umiddelbart ble det en heftig disksujon på Twitter om hvor morsomt/dårlig/1. april spøk-lignende dette var, at Aker Solutions som et av Norges største industrikonsern uttaler seg at ‘Internett er kommet for å bli”. Så tok det ca 15 min før meldingen kommer:

Og da er vi der, noen, kanskje inntil flere har gjort en feil. Big deal. Sånt skjer!
Til tross for at, som eks byråleder Atle Hommersand sa i en Tweet – får en redaksjon en pressemelding som sier at de tror at Internett er er for å bli, da tar man en telefon! Samtidig er det, tro det eller ikke, noen har produsert en pressemelding med slik innhold!

Så hva er konklusjon av formiddagens lille medie agurknyhet – i grunn og bunn så er det Kampanje som får ta kritikken, en ikke redigert pressemelding som slippes rett ut er klønete, ja. Men igjen, vi vet ikke de faktiske forholdene på hvordan dette kunne skje, og jeg synes til tider at det er temmelig befriende at noen gjør feil, innrømmer det og går videre.

Eller, er det rett og slett en meget god PR-jobb for å skape oppmerksomhet??

Trackbacks

  1. […] på Twitter, som et klart tegn på suksess, selv om både budskap og mottakelse er av det mer tvetydige slaget. Selv om det ikke blir helt riktig det heller, mener jeg at kommunikasjonsfolk ofte er bedre i […]