Episode 6 – Sosiale Medier

Da er episode 6 ute i serien bedrift 2.0, denne gangen er tema sosiale medier, noe som dere vet ligger mitt hjerte veldig nært og kjært.
Bidragsytere i denne episoden er undertegnede, Henriette Hedløv, Halogen, Henrik Alfheim Digital Natives, Annette Kallevig WebRoi og Geir Sand, Incent.

Og såher på en fredag ettermiddag velger jeg å bruke hvordan Den Norske Dataforening beskriver det på sin side:

Sosiale medier må sies å være et paradigmeskifte i måten bedrifter kommuniserer med sine kunder. Den tradisjonelle markedsføringen har vært preget av enveiskommunikasjon hvor de med størst budsjetter har fått mest oppmerksomhet. Dette har selvfølgelig fortsatt sin verdi, men de sosiale mediene har åpnet for en ny måte å tenke på, og store budsjetter er nødvendigvis ikke det viktigste suksesskriteriet.
Sosiale medier handler om dialog mellom mennesker, i stor skala. Når over halvparten av hele Norges befolkning er til stede i sosiale nettverk gir det uante muligheter for bedrifter å knytte relasjoner til sin merkevare. Forskjellen fra tradisjonell markedsføring er at i sosiale medier er det brukerne som sitter på makten, og bedriftene må tilpasse seg deretter.

I denne episoden deler noen av Norges fremste eksperter på sosiale medier sine råd til hvorfor bedrifter bør være tilstede i de sosiale kanalene, og ikke minst hvordan de bør gå frem.

Serien Bedrift 2.0 er et initiativ fra den digitale bransjen, hensikten er å øke innsikten til digital markedsføring. Citomedia er ansvarlig for gjennomføringen av serien.

Her er episoden:
Episode 6 – Sosiale Medier. Hvis denne lenken ikke skulle fungere, se hos på INMA