Høsten er her

og dermed har livet gått litt mer tilbake til normalen.
Valgkampen er jo som kjent over, og jeg prøver etter beste evne sove i kapp noen timer – men det er ikke bestandig så lett det heller – vi har veldig mye å gjøre i Ludens.
Nå går arbeidet i å finne kommunikative løsninger, som alle tar utgangspinkt i merkevarebygging, på hvordan man kan tilgjengliggjøre de tekniske muligheter som finnes. Teknologi skal jo bare fungere, akkurat som oppdateringen av til nye iOS 7. En klar forbedring av iPhone synes jeg, varmere og mer mennesklig.iPh
Morten Rørvik har skrevet en god oppsummering på hvordan man sparer batteri. Er det noe som iPhone spiser, så er det batterikapasitet.

Livet går videre

Ellers er det håndball og forberedelser til langrennsesong som idrettsmessig gjelder for meg. Mitt kjære ØHIL ramlet ned en divisjon, så herrelaget spiller nå i 4.divisjon. Et passe nivå, før alle ungdommer kommer og overtar! Og det håper jeg at de snart gjør, er det noe som klubben trenger sårt er det flinke håndballherrer. Men, det finnes talenter, så er det er nok bare et spørsmål om tid.
Til sist får jeg bare sitte å se Henrik Stenson spille fantastisk golf, eller Oakland Athletics gå hele veien i Major League Baseball! Go A’s!