Arendalsuka, dag 2!

Nok en hektisk dag i Arendal. Solen skinner og når jeg skriver dette på kvelden så kjenner jeg i halsen at det har vært mye prat!
Idag har MDG holdt to appeller og deltatt i en debatt – ikke ille av et parti utenfor Stortinget. Dessuten har MDG nå fått en lokallag i Arendal! Bra for partiet – og jaggu’ på tide spør du meg. Godt, hyggelig og morsomt å finne engasjerte mennesker.
Det eneste som jeg ønsker videre for fremtiden er å delta enda mer aktivt i de politiske debattene – det er jo derfor jeg er her. Å være en person som brenner for nokke’ – gjøre en forskjell.
Dagen idag ble, ikke helt overraskende, preget veldig mye av Grete Faremos innlegg om 22.juli kommisjonens rapport. Saklig og alvorspreget fremmet hun en rekke tiltak som hun & justitiedepartementet har på bordet. Min eneste spørsmål er: Ja – jeg forstår alvoret i situasjonen – men når kommer de faktiske tiltakene?

Etter å ha badet, joda – det er sikkert 18 grader i vannet – så nå er det dags å legge seg å sove i båten! Natta folkens!