Vasaloppet etterpå.

Da har det vært dags igjen, Vasaloppet 2012 er over. Jeg sitter igjen med en følelse av skuffelse, til tross for at det gikk neste 30 min raskere i år enn i fjor. Merkelig, ikke sant??
Men det skyldes ene og alene at jeg smurte meg bort – som festesmøring la jeg på Rode klister, grunnklister i bunn, så på med Violet Special og deretter to lager med TOKO Rød. Det fungerte veldig dårlig! 80 km med sirup!! Sukk. Altfor mykt, skulle lagt på TOKO Blå på toppen, da hadde det helt sikkert holdt mye bedre.
Men, jeg har bare meg selv å skylde på. Og, en gang må jo være den første. Har aldri klaget over dårlige ski før… Føler meg litt som nissene på låven, hehe….

Til neste år blir det forbedring innen smøring og allmenn distansetrening. Jeg er glad for at jeg har kjørt treningsdagbok i vinter, da vet jeg hva som skal trenes på i vår/sommer/høst.

Til slutt legger jeg ut to korte video på dagene i Sälen-området – en hva som skjedde når det begynte å regne og en hvordan en fantastisk vakker vinterdag kan se ut.