Vasaloppet sletter innlegg X 2!!

Som muligens noen av dere kjenner til så er jeg veldig glad i å gå på ski, spesifikt langrenn. Derfor er det naturlig at Vasaloppet er det store målet! Ni mil i verdens eldste og største langrenn.
Derfor syntes jeg det var litt morsomt når jeg oppdaget Team Xtra Personnel appen: , en stakningsapp.
For langrennsnerder et supert tips og en sikker vinner. Er det noe du trenger å trene på foran Vasaloppet så er det staking, Det er bare å spørre Petter Northug. Uten sammenligning for øvrig har jeg selv kjørt mye stakeintervaller den siste måneden, med noe mer beskjedne mål.

Uansett, jeg legger inn dette tipset på Vasaloppets Facebook-side: . Jeg tenker at dette må være noe for alle de som skal delta i alle versjoner av Vasaloppsuken. Ettersom jeg ikke får noen form av kommentar, det hadde jeg nesten forventet, går jeg inn på morgenen på Facebook for å se om noen har sagt noe som jeg har gått glipp av.

Men nei – den er fjernet! Jeg forstår ingenting.

Derfor skriver jeg en kort melding på Vasaloppets Facebook-gruppe igjen og spør hvorfor. Jeg blir nysgjerrig, er det av markedshensyn, er det for at man ikke ønsker reklame for lag som stiller til start, er det for at de tror jeg produktplasserer ?

Hva skjer: De fjerner spørsmålet også uten kommentar!

Så, her sitter jeg og forstår veldig lite. Som fagmann er jeg hoderystende – vet de ikke hvordan sosiale medier og Facebook fungerer? Hvorfor håndterer de en av Sveriges sterkeste merkevarer på denne måten?
Sensur godtar jeg ikke, svar på enkle spørsmål er helt ok.

Veldig ille så langt fra Vasaloppet!