En uke

gjenstår. Av hva da kanskje du lurer på? Selvsagt valgkampen. Syv dager av intens jobbing, leserinnlegg, debatter og utdeling av materiell på stand, postkasser osv.
Så, hvordan er da formen?
Veldig bra, kan man vel sammenfatte det med! Men spenningen tærer på, denne uken kommer en ny meningsmåling i Budstikka, og da vet vi jo hvordan vi ligger an her lokalt. Sist hadde vi 1.5 % – hvordan ser det ut nå? Følelsen er god, snakker med mye folk nå jeg er ute og de vil snakke politikk, ikke bare ti imot en brosjyre og raskt gå videre. Og det er jo et meget godt tegn synes jeg.

Ellers har vel Senterpartiet og særdeles SV det mye verre enn det vi i MDG hat, SV bare stuper på målingene og Senterpartiet har Ola Borten-Moe. Uken som gikk viser to ting mener jeg; for det første er det slitasje en mass i regjeringen, både OBM’s utspill om miljøorganisasjonene og regjeringen vedtak om kontaktstøtte (som ble presselansert på en lørdag kveld) viser på desperasjon mener jeg!! Det andre er at alternativet til de rødgrønne rundt omkring i landet ikke står særlig stødig, og her kan vi i MDG spille en nøkkelrolle i både Oslo, Bergen og Trondheim. Derfor gjelder det å henge i siste uken – og det uten turnebuss. Vår politikk er rock’n roll nok!