Who won the Norwegian election in the digital media?

Valgpanelet has done a remarkable job on their site, following the election in digital media. Their conclusion is that Arbeiderpartiet has won it, and I completely disagree.

The reason (is Norwegian) is:

Den digitale vinneren av årets valgkamp er Rødt! På samme måte som dere kårer AP, så har Rødt gjennomført akkurat sin politiske kampanje etter de samme prinsippene, med en vesentlig forskjell – de har vært mye dyktigere til å svare, utdype og kommentere – og når man er tilstede i den digitale sfæren og på sosiale medier, da er jo nettopp velgerkommunikasjon det handler om.
Derfor så mener jeg at Rødt er vinneren, de har tatt dette innover seg hvordan nett brukes, både kommunikativt og designmessig.
Som en sidekommentar vil jeg også si at når dere utnevner Jonas Gahr Støre som årets Twitter person, da er de skivebom av det helt store. En person som tre uker før valget hopper på Twitterbølgen, ikke svarer på kritiske spørsmål, alvorlig talt…
Det finnes jo et hav av politikere som har bruket Twitter som kanal over tid som dere burde har vurdert isteden, eks er Bård Vegar Solhjell, Abid Raja, Erna Solberg, Torstein Dahle, Hanna Marcussen, Tone Liljedahl osv.