Stavene som ble kortere

Joda, det skjedde – eller hvordan det nå var.
Langrennstaver er jo som kjent mysterier, både hvor lange de skal være og at de faktisk blir kortere uten grunn, helt sånn av seg selv….
Jeg kappet mine Swix Staver med to cm til 1.58, de var litt for lange. ct3_swixMen ettersom jeg ikke har en varmepistol i heimen så gikk jeg til Antons Sport på Stabekk å ba de hjelpe meg – varme limet som skal til og varme opp røret. Sagt og gjort, hentet de to dager senere. Og tenke seg – når jeg tok ut stavene på tur samme kveld skjønte jeg at noe ikke helt stemte. Når jeg kom tilbake til bilen sjekket jeg med de andre stavene som lå der (og de er 1.55) – jaggu’, stavene som jeg så omsorgsfullt hadde målt og kappet og levert inn til Anton Sport – de hadde blitt mindre. Etter noen turer til butikken – for de hadde selvsagt ikke gjort noe!! – så spør jeg de “ok, dere som skal være veldig flinke på langrennsutstyr, hva kan ha skjedd fra det at jeg går inn i butikken med staver som er 1.58, og når jeg henter de, da er de 1.53”. Får jeg noe svar tror du? Nei! Får jeg forklaring? Nei! På spørsmålet om “tror du virkelig at jeg skulle dra et par staver frem og tilbake til en butikk hvis jeg selv hadde gjort noe med de?” Da fikk jeg et svar: “Nei, det tror jeg ikke”.
Jeg prøvde igjen – “så ok, hvis du tror på meg – men dere selv sier at ingen har gjort noe galt, hva skal jeg nå da gjøre med et par staver som jeg ikke kan bruke?” Svar: “Jeg vet ikke – men vi har ikke gjort noe”.

Altså – hvis du ikke vil at saker (spesielt langrennstaver) skal bli mindre – da skal du i hvert fall aldri besøke Antons Sport på Stabekk! Men, hvis du vil ha en opplevelse av meget underlig og rar kundebehandling – da er nok Antons Sport på Stabekk stedet å gå. For oss andre – nei takk!