Norsk fotball

er bånn i bøtta! Synes jeg.

Igår ble Molde seriemestere i Tippeligaen, hyggelig for dem. Norges 28 største by vinner Tippeligaen. Og er det takket være Røkke? Nei, mest sannsynlig Ole Gunnar Solskjær, imponerende lederskikkelse som har tatt ut det aller beste ut Molde ser det ut som.

Det burde jo være slik at Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger hvert år slåss om seriegullet. Ok, Brann gjorde det ikke noe særlig i år, men at både VIF, Viking og RBK nok en gang underpresterer er bare å vise tillstanden i norsk fotball!

Tor W. Andreassen beskriver dette veldig enkelt: “Publikum har to gode grunner til å snu ryggen til norsk elitefotball: Dårlig kvalitet og tvilsomme aktører på og rundt banen”. Så enkelt kan det faktisk sies! Og ja – jeg ser Brann når jeg har mulighet! Ikke for å se god underholdning eller stor fotball, nei – bare for at de røde draktene står for noe annet. Og, nesten uavhengig av ‘kem som bærer den…

Men snille, alle som driver med norsk toppfotball – gjør noe med det og nå – ellers ender det vel som Stabekk, en krasjlanding av de helt store dimensjoner. Men dessverre, veldig symptomatisk for norsk fotball.