Da er sakene, nesten, på plass

puhh, endelig! Bloggen er nesten oppe å går igjen. Nå gjenstår bare å finne bildene som tidligere var på bloggen, men jeg skal snakke med leverandøren min (Oderland i Sverige – flinke som bare det!), så håper jeg at det kommer en løsning på det og! Dere får ha meg unnskyldt i en uke til – da skal alt virkelig være på plass!

Så, hva har skjedd siden sist – temmelig mye! Det kanskje aller viktigste er at jeg ble valgt inn som sentralstyremedlem i Miljøpartiet De Grønne. Nå skal jeg sammen med en rekke dyktige, kreative & spennende mennesker drive partiet fremover og oppover. Et stort, spennende stykke arbeid ligger foran oss – men det er virkelig noe jeg gleder meg til!

Ellers er skisesongen over, golf & baseball står på tur – men jeg kommer tilbake til det! Er mest glad for at bloggen er på plass igjen!