Golfsesongen over

Ja, jeg får vel nesten si det, slutten av september og alt! Og som vanlig for mitt vedkommende avsluttes den med Friends Golf.
Vi har de siste 20 årene (en innrømmelse at man blir eldre…) reist til Himmerland i Danmark hvert år, denne helgen i september. Sånn ble det ikke i år – Himmerland “glemte” fortelle oss at de graver opp banen når vi bestilte og hadde ikke noe å tilby. Men vår bestilling ville de allikevel ha, men nei! Vi reiste til Sverige og Varberg GK.
To fantastiske baner med helt strålende greener. Temmelig fornøyd for eget vedkommende, det ble to andre plasser. Men, det kunne jo være to førsteplasser, ledet foran siste runden med syv poeng, men hadde ingen kontroll på drivene som havnet øst og vest, og dermed ble hele forspranget spist opp. Samme sak skjedde nesten på klubbmesterskapet, men da spilte jeg mye bedre. Spilte til handicap og hadde tre langputter på ca 8 meter som gikk i, dermed 74 netto, men tapte på høyere handicap.
Uansett er det veldig hyggelig å skravle, spille golf og kose seg i gode venners lag.

Nå er sesongen over og er i prosess med nye muligheter, både jobbmessig og politisk. Ser frem til en spennende høst. Og neste store idrettsprosjekt er jo Veteran NM i Bergen i håndball om en måned, i år skal det bli final..