En lærepenge og dårlig håndverk!

Idag publiserte jeg en bloggpost, om Syv Sosiale Medie Trender, noe som jeg leste på Viral Blog for noen dager siden.
For de av dere som leser meg med jevne mellomrom har sett at jeg av og til poster artikler fra andre som jeg mener er av interesse, og i noen tilfeller oversetter de og tilpasser til norsk, alltid med kildehenvisning først.
I ettermiddag oppdaget jeg kritikk på Twitter, med all rett, for å tilsynelatende bare kopiert er artikkel uten noen som helst kildehenvisning!
Jeg legger meg paddeflat og beklager mitt dårlige håndverk. Det som har skjedd er at når jeg oversatte og gjorde noen norske caser relevante i forhold til artikkelen, da jobbet jeg med to forskjellige versjoner i WordPress. Artikkelen som ble publisert var den som jeg begynte med og den som ikke begynte med kildehenvisningen – som jeg har for vane å gjøre. Det kan dere selv se på andre postinger her på bloggen.

Det er veldig dårlig håndverk og klønete fra min side å ikke lese hva som faktisk ble publisert, derfor vil jeg rette takk til de som viste dette for meg.
Ikke minst er det godt å kunne bruke seg selv som et dårlig eksempel (kontroller og være nøye!) og et godt eksempel for at de finnes de med kunnskap som viser hva som er rett!