En fantastisk opplevelse – og det motsatte…

Innimellom så skjer det, man har en opplevelse av det sjeldne og det vil jeg bare dele!
I helgen har vi vært i Bergen og avsluttet det hele med mat på Cornelia, fiskerestauranten i Kjøttbasaren.
Så hva skjer da som gjør meg så begeistret?
Med en datter på fem år som kanskje ikke er så glad i kvalifisert matlaging spør vi servitøren veldig forsynt og forsiktig om vi kan kjøpe en hamburger på McDonalds som hun får spise inne i restauranten, mens vi andre kaster oss over menyen. Svaret er: selvsagt, ikke noe problem!!
Vi spiser vår mat og nyter for fullt, nyter også datteren denne storslåtte servitørens fantastiske holdning! Og, ikke nok med det – hun får også hjelpe til å servere vår mat, noe som hun gjør med all den glede som et barn kan oppvise.
Tok et prat med kokken for å finne ut hvordan han laget den nydelige rabarbrakremen med honning- og sitronparfait – og i god sosiale medieånd delte han sin kunnskap!
Rabarbrakrem med sitron- og honningparfait

Så – konklusjon – et fantastisk måltid hvor Claus (kokk) og Karoline (servitør) ga oss en opplevelse av det sjeldne! At ikke fler restauranter tar lærdom av hvordan man håndterer mennesker som liker god mat – og ikke minst – hvordan man forholder seg til barn på restaurant og gjør de delaktig – her har de aller fleste restauranter jeg har vært på de senere år mye å lære av våre “venner” på¨Cornelia!

Ta er tur dit selv og blir overbevist – det er verdt det!

Så var dette med det motsatte, hvordan man ikke håndterer kunder! Når vi skulle sjekke ut fra hotellet (Thon Hotel Bristol) for å ta en drosje til Flesland bestiller de, men står så og venter i 10 min før jeg går inn og spør igjen, hvor er taxien? Svaret jeg får fra de i resepsjon på Thon Hotel Bristol er at den er bestilt og de kan ikke se/gjøre mer. Det går enda 10 min (finner ut selv at Bybanen i Bergen har kræsjet…) – spør igjen, samme svar. Da tar jeg telefon og ringer Norgestaxi selv og spør, ‘vet du hvor vår taxi er’ – og de setter meg over med en gang til sjåføren og finner ut at den er i nabolaget! Det hadde også resepsjonistene på hotellet klart hvis de hadde giddet.

Konklusjon, send resepsjon på Thon Hotel Bristol på kurs hos Cornelia – der vet de hva service er og betyr!!

Trackbacks